В Таїровській громаді відкрили приватну гімназію. ВІДЕО

Свято першого дзвоника відзначила приватна школа-гімназія “Радуга”, що у масиві Радужний під Одесою. Новий освітній заклад відкрився всього рік тому, але за цей час отримав високу довіру дітей та дорослих. 
У новий навчальний рік набрали два класи першокласників, підготовчу групу і третій клас. Усіх присутніх привітала засновниця школи – Ірина Костюк.
РадугаОсобливо хочу привітати наших найкращих дітей, які кожен день роблять нові успіхи. Ми пишаємося кожним із вас, бо знаємо, що кожен з вас досягне великих цілей у житті і професії. Окремо вітаємо наших першокласників з цим важливим днем у їхньому житті, бо для них сьогодні пролунає перший дзвоник. Бажаємо їм стати справжніми школярами, створити дружній колектив і налаштуватись на роботу“, – побажала  Ірина КОСТЮК, засновниця гімназії “Радуга”.
У день знань було багато виступів і дарунків. Так, керівник будівельної компанії “Руніком Інвест” Сергій Чайчук презентував першачкам новий телевізор, і сказав теплі слова для дітей та вчителів.  Батьки щасливі і водночас схвильовані, малеча перший раз вирушає у своє самостійне життя. 
Фатіма з чоловіком і двома хлопчиками потрапила в Одесу з Пакистану, сьогодні до 1 класу пішов її 6-річний син Хасан.
вчителька
Я дізналась інформацію на сайті, мені все дуже сподобалось!  Я дуже рада що моїй дитині в перший день легко і комфортно. Все добре, особливо мені сподобалась вчителька”, – каже жінка.
Гімназія «Радуга» – ще трохи молода з одного боку, – а з іншого, вже має значні успіхи. Найбільше її досягнення – це створення теплої атмосфери однієї шкільної родини, бо як і у сім’ї, тут дбають про кожну дитину, знають її потреби, розвивають здібності. Школа розміщена у затишному місці, має власне подвіря, зручні класні кімнати, спортивну залу, ігрові зони, їдальню, і звичайно, усе необхідне для розвитку і навчання.
Один з перших класів у гімназії – для особливих діток, де вчителі разом з асистентами допоможуть їх адаптувати до життя і навчання в колективі. Викладацький склад школи Радуга має високі досягнення в інклюзивній освіті, і щороку опановує новітні методики у роботі з малечею.
Ще одна перемога гімназії – відкриття шкільного літнього табору, де дітки оздоровились, потоваришували, стали більш самостійними, навчились готувати, плавати, грати в шахи, і навіть без страху виступати перед глядачами. Тепер попереду – навчання, але кожен шкільний день тут проходить яскраво й насичено. Перехід із садочка, підготовчого класу до школи, у гімназії зробити легким і невимушеним. Увесь минулий рік діти займались справжніми уроками зі своєю першою вчителькою. Зараз тут нова підготовча група.
У гімназії “Радуга” обіцяють давати знання не тільки за програмою, а й розвивати інтелект і максимально розширювати кругозір. Вже у молодших класах почнуть вивчати світову літературу, географію та дві іноземні мови: англійську та польську.
Більше про свято першого дзвоника – у ВІДЕО від СИЛИ ГРОМАД:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *