Рекорд на воді: в Одесі до дня міста влаштували масовий заплив на каяках. ВІДЕО

Громадська організація “Одеська федерація каякінгу і САП” влаштувала багатолюдну зустріч світанку на каяках та SUP-бордах з нагоди Дня Одеси. І встановили новий Національний рекорд. До ініціативи долучилися приблизно 700 людей, розповіли в міському департаменті муніципальної безпеки.

каякиЗа даними міськради, участь у зустрічі світанку в акваторії пляжу “Ланжерон” взяли майже 700 людей на 400-х каяках. За виходом у море слідкували 12 працівників Рятувально-водолазної служби. Учасники одночасно стартували з трьох місцевих пляжій, вийшовши у відкрите море.

“Погодні умови були на межі, потужний вітер, а на відстані кілометра від берегової смуги піднялись хвилі. Усі учасники повернулися на берег, захід відбувся без пригод”, – зазначили в департаменті муніципальної безпеки.

Організатори святкувого виходу в море напередодні заявили, що готуються встановити національний рекорд з найбільшої кількості людей, які водночас вийшли в море, аби на каяках зустріти світанок.

“Найбільш масовий плавання на байдарках в Україні- 409 людей вийшли сьогодні на світанку разом з нами, щоб встановити новий рекорд і привітати наше улюблене місто з днем народження!
Друзі, без кожного з вас не було б цього неймовірного ранку, цих емоцій і нової сторінки в історії Одеси. Давайте згадаємо цю подію як найкращий спосіб попрощатися з літом 2021-прохолодним, яскравим і незабутнім!”, – повідомили організатори масового запливу на своїй сторінці.
Численні учасники захоплено поділились своїм відео у мережі.


 ВІДЕО – Надія Іщенко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *