У Затишанській громаді вкрали… “лежачого поліцейського”

У селі Торосове, що входить до складу Затишанської громади на Одещині, відремонтували 700 метрів дороги по вулиці Центральній. Напередодні її встелили новим асфальтом, що неабияк порадувало місцевих жителів. Одночасно з ремонтом було обладнано три пристрої примусового зниження швидкості руху автомобілів. Та комусь, мабуть, вони заважають їздити «з вітерцем». Тож вночі, 17 серпня, з допомогою невідомих предметів, одного «поліцейського» повністю знищено.

Хто зруйнував пристрій для обмеження швидкості – невідомо: ніхто із місцевих нікого не бачив і нічого не чув.

Затишшя«Ми встановлюємо «лежачих поліцейських» практично на всіх капітально відремонтованих вулицях нашої громади. Це робиться перш за все для безпеки людей, щоб уникнути травмування пішоходів чи велосипедистів. Адже часто у багатьох водіїв автомобілів виникає бажання проїхати новенькою трасою на великій швидкості. А тут же можуть бути маленькі діти, люди похилого віку… Тому мені якось дивно, що жителі Торосового замовчують інформацію про те, хто знищив «лежачого поліцейського», наражаючи на небезпеку травмування себе та своїх рідних. Якщо комусь відомі імена винуватців даного інциденту – просимо повідомити будь-яким способом. Ми знайдемо заходи впливу на них і змусимо відновити зруйноване – для безпеки місцевих жителів», – розповів на інформаційних ресурсах Затишанської ОТГ її голова Геннадій Топольницький.

Нагадаємо, що Затишанська громада входить до складу збільшеного Роздільнянського району. Крім неї, до нього належать Великомихайлівська, Лиманська, Захарівська , Роздільнянська, Степанівська, Цебриківська, Новоборисівська, Великоплосківська ОТГ. Для кожної стан доріг є злободенною проблемою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *