Красносільська ОТГ виплачує золотим подружжям по 5 тисяч гривень

Красносільська сільська територіальна громада з Одещини згідно зі своєю соціальною програмою виділяє подружжям, які відсвяткували смарагдові та золоті весілля, відповідно по 5,5 та 5 тисяч гривень.

У серпні три родини, які мешкають в селах громади, відзначають ювілейні дати: смарагдове весілля сім’я подружжя Цимбал та золоте весілля подружжя Єргієвих і Заноз.

На своєму засіданні виконавчий комітет сільради  з нагоди цих визначних дат виділив цим подружжям відповідно 5500 і 5000 грн. Також грошові нагороди сільрада надає подружжям, які відзначили  діамантові чи залізні весілля.

Крім того, десять родин, в яких народилися діти у березні-липні поточного року, отримають з місцевого бюджету по 2000 грн.

Раніше повідомлялося, що щомісяця по 300 гривень отримують з сільського бюджету жителі сіл громади, яким виповнилося 80 років.

Заохочує до навчання Красносільська сільрада своє підростаюче покоління.  Тут ухвалили програму підтримки та заохочення творчих здібностей обдарованих дітей. Так, за «золоті» медалі випускники отримують по 10 тисяч грн,  а всі іншим учням 11-х класів виділяють по 1000 гривень. Лауреати свідоцтва з відзнакою за 9 класів отримують по 3 тисячі гривень.

Нагадаємо, що до складу цієї ОТГ входять села Красносілка, Ілічанка, Корсунці, Кубанка, Новокубанка, Переможне, Іванове, Павлинка, Букачі, Василівка, Лізинка, Нові Шомполи, Созонівка, Шаманівка. В населених пунктах Красносільської громади налічується близко 15 тисяч жителів.

На знімку – подружжя Анатолія Дмитровича та Олен Федорівни Заноз.

ФОТО – Красносільська ОТГ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *