Балтська громада відкрила два нові поліцейські пункти

Балтська міська територіальна громада Одеської області відкрила у своїх селах два пункти поліції. У селах Гольма та Обжиле вони з’явилися  завдяки укладенню Меморандуму між Балтською громадою і Національною поліцією, у відповідності до заходів Програми «Безпечна Балтщина».

Про це повідомив міський голова Серій Мазур.

БалтаЯк пояснив мер, нові поліцейські пункти розташовані у Гольмі та Обжилому, які є граничними населеними пунктами громади. Працівник поліції матиме змогу проживати в селі та координувати ситуацію у всіх селах старостинських округів.

Крім того, нове місце роботи поліцейського обладнане всіма необхідними зручностями, є санвузли і кухня для приготування харчів, коли правоохоронці на чергуванні.

“Дякую заступнику начальника ГУНП в Одеській області, полковнику поліції  Сергію Махотіну, який сьогодні відвідав громаду, та усім, хто долучився до облаштування пунктів. Наразі триває конкурс для затвердження кандидатур дільничних, які працюватимуть на поліцейських станціях, після якого ми представимо інспекторів жителям сіл», – повідомив Сергій Мазур. 

БалтаЗазначимо, що Балтська міська територіальна громада створена в 2015 році.

До складу громади увійшли Балтська міська і багато сільських рад колишнього Балтського району: Бендзарівська, Білинська, Борсуківська, Гольм’янська, Кармалюківська, Козацька, Коритненська, Лісничівська, Миронівська, Обжильська, Оленівська, Пасатська, Пасицелівська, Переймівська, Перелітська, Саражинська, Новопольська сільські ради.

Таким чином, до громади входять місто Балта і 31 село. Населення громади складає 31,8 тисяч осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *