В Тарутинській громаді відкрили сімейний дитячий будинок для 10 дітей

У селі Малоярославець Перший Тарутинської селищної ради урочисто відкрили дитячий будинок сімейного типу.

Про це повідомили в Тарутинській селищній раді.

8 червня у гості до родини Головачук завітали чимало гостей, серед яких – Тарутинський селищний голова Савва Чернєв, заступники селищного голови – Олена Сілоч і Валерій Дундер, староста Петро Кичук. Звертаючись до господарів, Савва Степанович запевнив, що селищна рада всебічно підтримуватиме і допомагатиме родині.

У 2017 році Лілія і Анатолій Головачук стали прийомними батьками трьох малолітніх дітей. А вже цього року до батьків прийшла звістка про сімох дітей з однієї сім’ї, які залишилися без батьківського піклування. Анатолій та Лілія не вагаючись погодились створити на базі їхньої родини дитячий будинок сімейного типу.

Відзначимо, що подружжя, готуючись стати батьками ще сімох дітей, придбали на власні кошти великий будинок на п’ять кімнат і провели в ньому ремонт. У будинку обладнані вітальня, дитячі кімнати, кухня-їдальня, ванна кімната, санвузол. Крім того, діти можуть розвиватися твочо, відвідувати музичну і спортивну школи.

Своєю чергою, місцева влада виділила кошти у розмірі 55 тисяч гривень з власного бюджету. Родині придбали пральну машину, холодильник, п’ять шаф і м’які меблі. На урочисте відкриття дитячого будинку гості теж прийшли з подарунками – з батутом та іграшками для дітей.

тарутине

Тарутино

 

 

 

 

 

 

 

Джерело – Топор

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *