50% опіків: в Ананьївській лікарні рятують жінку, яку облив бензином і підпалив односелець

Жителі села Коханівки Ананьївської громади, що на Одещині, де підпалили жінку, озвучили нову версію надзвичайної події. Люди вважають, що їхню односельчанку міг підпалити не 54-річний місцевий житель, а його дружина.

Про це йдеться в сюжеті “Надзвичайних новин” від ICTV.

За їхньою версією, жінка приревнувала постраждалу до свого чоловіка.

“По селу говорять, що я приревнувала Марину й підпалила. Я взагалі спала, коли це сталося. Навіщо мені її ревнувати?”, – говорить жителька Коханівки Людмила.

Марина була квартиранткою в будинку Людмили та Івана. Тієї ночі, розповідає власниця квартири, прокинулась від пронизливого крику.

Вибігаю, а вона стоїть і палає. Я вилила на неї відро води”, – розповідає вона.

Попри численні опіки та шоковий стан, 38-річна Марина сама дійшла до ліжка. Людмила допомогла знайомій зняти обгорілі речі, змочувала рушники й прикладала їх на відкриті рани.

За словами медичного директора Ананьївської багатопрофільної лікарні В’ячеслава Глізнуци, постраждалу доставили до медичного закладу у вкрай тяжкому стані із опіками 50-60% тіла другого-третього ступеню та опіковим шоком. Звідти її транспортували до лікарні Одеси.

У поліції вважають, що жінку підпалив господар будинку через те, що намагалися захистити від побоїв його дружину Людмилу. Сама ж жінка дивується такому припущенню, тому що в момент трагедії спала.

За її словами, чоловік у цей час випивав із квартиранткою. Те, що подружжя разом із знайомою зловживало алкоголем, підтверджують й односельці.

Поки ж 54-річного Івана взяли під варту. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею Замах на умисне вбивство.

Якщо вина чоловіка буде доведена, йому загрожує до 15 років тюрми за замах на вбивство.

Нагадаємо, 10 травня в Одеській області до лікарні госпіталізували жінку з опіками шиї, тулуба та кінцівок.

Правоохоронці встановили, що вона постраждала, намагаючись заспокоїти свого сусіда, який сварився з дружиною та хотів її вбити. Чоловік облив сусідку займистою речовиною та кинув у неї запальничку.

Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *