Рік доріг: як змінилось життя Любополя після приєднання до Визирської громади?

Староста Любопільського старостинського округу Визирської ОТГ Олександр Рембач розповів в інтерв’ю телеканалу «ТІС-ТВ» про те, що після остаточного приєднання Любополя до Визирської сільської ради життя в селах знову закипіло.

Я можу назвати останній рік роком доріг — в Любополі близько 20 км прокладено твердого покриття. Зараз можна заїхати у Любопіль без проблем і зі сторони Южного, і зі сторони Одеси, Визирки, буквально 5 хвилин і ти знаходишся на трасі Одеса — Миколаїв. В моєму розумінні, ми працюємо для людей: дорога, тепло, газ, нормальне медичне обслуговування. І люди будуть відгукатися на наші прохання”, – поділився Олександр Рембач.

ЛюбопольЗа словами старости, і самі місцеві жителі вже уважніше слідкують за станом доріг: наприклад обурюються, якщо відремонтованими шляхами проїжджають великогабаритні вантажівки.

“З нових доріг в нас з’явилось 7 км в сторону Южного, на якій зараз стелять ще один шар і 8 км дороги до Визирки, яку завершили будувати минулої осені. В цьому році зробили 3 км твердого покриття по вулиці Шкільній до середини села Ранжеве. Ця дорога була запланована на цей рік, сподіваємося, що роботи з будівництва будуть продовжуватися”, –  розповів староста.

Олександр Рембач додав, що в цьому році заплановано ще близько 600 м на завершення вулиці Шкільної. Також розробляється проєктна документація для освітлення цієї вулиці, а минулого року охопили новою електромережею 70% вулиці Суворова.

Також у Любополі планується будівництво міні-футбольного поля.

Джерело – Лиманська Агенція Новин

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *