Рвонув котел: без даху над головою залишилась родина з Фонтанки. ВІДЕО

На Одещині в одному з будинків у Фонтанці вбухнув газовий котел. Все це сталося вночі, коли мешканці оселі вже полягали спати.

Коли рвонуло, 60-річний господар власноруч гасив полум’я, перекривав комунікації та до ранку розгрібав руїни. У будинку перебувала також його 84-річна мама. Дивом ніхто не постраждав.

Власник зруйнованого будинку – колишній воїн-афганець, місцеви мешканець Віктор Дячук. Чоловік має інвалідність. У шаленому стресі, рятуючи домашнє господарство, він навіть забув зателефонувати в екстрені служби. Місцеві зранку принесли людям харчі та речі.

ФонтанкаДопомогти родині закликала голова Фонтанської ОТГ Наталія Крупиця, вона повідомила, що родиі виділять з місцевого бюджету кошти, аби компенсувати витрати.

Потужним вибухом розірвало стелю, дах, зовнішню стінку, внутрішні геть потріскались. Жити тут неможливо.

Чоловік та його 84-річна мати тепер у буквальному сенсі залишились без даху над головою. Сусіди забрали до себе стареньку господиню.

Господар у тому, що сталося, звинувачує енергетиків. Розповідає, що ще з літа в селі постійно відключать світло. Трапляється це часто і хаотично.

ВІДЕО – Надзвичайні новини:

ФОТО – зі сторінки Наталії Крупиці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *