Куяльницька ОТГ придбала коштовне авто за 1,3 млн гривень

Куяльницька сільська рада, яка є адмінцентром однойменної громади Подільського району на Одещині, придбала одну з найкоштовніших моделей легкового автомобіля Skoda Kodiaq. За позашляховик зі шкіряним салоном, підігрівом керма та іншими “наворотами” для комфорту громада виклала… 1,3 мільйони своїх доходів.

Куяльницька сільська рада уклала угоду про придбання автомобілю з компанією “Базіс авто”.

Про це повідомляється в системі електронних закупівель Prozorro.

В автівки буде шкіряний салон, підігрів передніх і задніх сидінь. Також позашляховик обладнаний преміальною звуковою системою і LED-освітленням салону.

В аукціоні взяли участь дві компанії – окрім переможця приватне акціонерне товариство “Метек”.

Компанія “Базіс авто” належить Олександру Кауфману. Можливо, брату відомого олігарха Бориса Кауфмана, принаймні в бізнесменів однакові по батькові – Рафаїлович.

При цьому у власності сільради вже є легковий автомобіль Toyota Camry. Навіщо знадобився дорогий позашляховик, відповідальна за проведення закупівлі Інеса Левицька коментувати відмовилася, зазначає Центр журналістських розслідувань.

Варто додати, що Куяльницька громада, утворена 2017 року, об’єднала 26,3 тисячі людей, мешканців колишнього району. Платники податків – переважно жителі сільських територій та місцеві фермери.

Головою ОТГ вже вдруге на місцевих виборах обрано Сергія Миколайовича Паламарчука.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *