Хто стоїть за організацією “антикорупційних” мітингів моряків в Одесі? ВІДЕО

Вчора, 25 січня, під час мітингу в Одесі, організованого «Українським об’єднанням моряків», була перекрита траса Київ-Одеса. Крім вимог боротьби з корупцією, мітингувальники висловлювали і політичні вимоги, такі як звільнення від займаних крісел окремих посадових осіб.

Проте, під час спілкування з учасниками акції протесту виявилося, що серед них присутні люди, які не мають до морської справи жодного відношення, а також прихильники «партії Шарія» і окремі депутати від ОПЗЖ, які дізналися про мітинг на проросійських паблік і вирішили «просто підтримати».

Журналісти видання znaj.ua відзначають, що мітингувальників звезли на на перекриття траси автобусами, а першими, хто оприлюднив інформацію про мітинг, стали проросійські сайти, такі як lenta.ru.

Не забарилася і реакція на велелюдний протест з Уряду. Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що акції протесту проти корупції в морській галузі почалися після реформи системи дипломування моряків. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, “незадоволені раптово з’явилися в публічному просторі” через ліквідацію “корумпованої інспекції дипломування” та запровадження автоматизованої системи тестування моряків без участі людини-екзаменатора. У межах реформи за основу тестової системи прийняли CES – загальноприйняту у світі систему тестування, розповів міністр.

За яку реформу виступають організатори вчорашньої акції? Підтвердження стажу за записом у послужній книжці моряка – це не реформа, а перерозподіл корупційних потоків від інспекції до крюїнгів. Бо запис легко підробити. Немає реєстрів, які б дозволяли верифікувати таку інформацію. З повагою ставлюсь до конституційного права на протест, але якщо на нього дійсно виходять моряки”, – написав Криклій.

ВІДЕО з місця подій – Katerina Chernobroff,  YouTube:

4 thoughts on “Хто стоїть за організацією “антикорупційних” мітингів моряків в Одесі? ВІДЕО

  1. Крикливый -оправдываешь свою фамилию, а толку мало. Пора тебе, дорогой в отставку

  2. Что-то вы недостаточно глубоко засунули язык в жопу этой псевдовласти. Тщательнее надо.

  3. Кто стоит за тарифным протестом,за фопами,за медиками,за моряками,за учителями …кто стоит за народом Украины?вы довели весь народ Украины,вы-это власти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *