У Любашівці до свят створили “Алею парасольок”

ЛюбашівкаУ Любашівській територіальній громаді на Одещині оригінально підготувалися до зустрічі Новорічно-різдвяних свят. У центрі громади, селищі Любашівка, майже завершили святкове оформлення вулиць і цілих фотозон.

Святковими композиціями, світлодіодним оформленням, впізнаваними візерунками, які світяться в темряві, любашівчан не вперше радує місцеве комунальне підприємство “Зеленбуд”.

Його очільниця, Ольга Грабовецька, якось “підгледіла” ідею у своїх колег з Західної України. Відтоді творча майстриня впроваджує свої  оригінальні витвори у рідному селищі. Цього року на центральній вулиці встановили незвичайне оздоблення до свят – святкові парасольки, які супроводжують пішоходів вздовж тротуарів.

Також на центральному майданчику з’явились символи Нового року, – фігури Діда Мороза зі Снігуркою, олені з санчатами, сніговики та великий годинник. Нова фотозона для зимових світлин на згадку про Любашівку готова, – не вистачає тільки снігу!

Жителі громади відтепер зможуть відчути святкову атмосферу та отримати казковий і радісний настрій, тож висловлюють слова вдячності місцевій владі у соцмережах.

ЛюбашівкаЛюбашівкаЛюбашівкаЛюбашівка

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *