В Таїровській громаді призначили старосту Сухого Лиману

17 грудня відбулась третя сесія Таїровської селищної ради. На подив швидко і злагоджено депутати затвердили кандидатури заступників голови Таїровської ОТГ і старосту Сухолиманського старостинського округу.  Нею стала місцева мешканка Кулеш Тетяна Анатоліївна.

Самі новопризначені посадовці на сесії були відсутні, – хоча, як виявилось, дехто з депутатів хотів би дізнатись про їх біографію, характеристики чи бодай почути про майбутнє бачення роботи. Це саме питання Тимуру Хасаєву після сесії поставили й кореспонденти СИЛИ ГРОМАД. У відповідь голова запевнив, що скоро з новими службовцями можна буде поспілкуватися безпосередньо.

Сесія завершилась менш як за півгодини, а депутатський корпус виявив неабияку одностайність. Складно сказати, чому більшість депутатів Таїровської ради тривалий час не могли дійти згоди в попередньому скликанні, блокували роботу ради, не збирались на кворум, а врешті-решт винесли недовіру голові й призначили секретаря виконувати обов’язки. Тепер ці самі депутати голосують майже одноголосно. Хочеться вірити, що висновки з тривалих протистоянь, які завели громаду в глухий кут, зроблені, і депутати від різних політичних течій врешті-решт “взялися за розум”.

Принаймні, на це сподівається очільник громади Тимур Хасаєв:

“З приводу того що сесія минула швидко, це показник того, що команда працює і сподіваюсь, в майбутньому ми будемо такі важливі питання душе швидко. Сподіваюсь, надалі буде тільки колективна робота на благо громаді”, – повідомив голова громади

Окрема увага – до деяких депутатів, які з’являютьсяна своїх округах досить рідко, у кращому разі – раз на 5 років, до виборів. Своїх обранців мешканці мають знати в обличчя, мати можливість звернутись до них напряму. А як це зробити – місцева влада обіцяла подумати.

ВІДЕО – від СИЛИ ГРОМАД:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *