В Одесі у чоловіка посеред вулиці відібрали 30 тисяч доларів

В Одесі пограбували чоловіка на 30 тисяч доларів. Одного зі зловмисників поліцейський затримав на місці злочину.

Про це повідомив київський відділ поліції в м. Одесі.

37-річний уродженець однієї з країн Закавказзя разом зі спільником напали на потерпілого на вулиці Академіка Корольова, щойно той вийшов з авта. Затриманий правопорушник почав бити жертву, а його напарник тим часом вирвав з рук чоловіка сумку і втік.

Неправомірні дії зловмисників побачив співробітник кримінальної поліції, який проходив з дружиною неподалік. Правоохоронець затримав іноземця, що продовжував бити потерпілого, і викликав на місце слідчо-оперативну групу територіального відділення поліції.

«Правопорушнику повідомили про підозру у грабежі за ч. 5 ст. 186 Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зараз поліцейські встановлюють місце знаходження його спільника та викраденого майна», – розповідає начальник Таїровського відділення поліції Сергій Волков.

За грабіж, вчинений в особливо великих розмірах або організованою групою, законом передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до тринадцяти років із конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *