Як під Одесою з’явилося нове містечко “Розенталь”? ВІДЕО

Під Одесою продовжує зростати новий масив. Житловий комплекс “Розенталь”, розташований поблизу траси Одеса-Чорноморськ всього за 2 км від мегаполісу, готується до здачі перших будинків.  Компанія “РунікомІнвест”, як автор і виконавець проекту, до кінця року обіцяє ввести в експлуатацію чотири 7-поверхові будинки, і вручити своїм інвесторам ключі від новеньких квартир ще до Нового 2021 року.
Зараз триває підготовка документації до здачі в експлуатацію перших новобудов. “Розенталь” розрахований на 800 квартир, половина з яких вже викуплені. Наразі тривають утеплювальні роботи роботи на другій черзі будівництва.
“Житловий комплекс “Розенталь” знаходиться далеко від міста, на великій відстані від промисловості, на чистій території. Другий плюс – те, що тут малоповерхове будівництво, сім семиповерхівок. По-третє, у нас нові технології з утеплення й облицювання будинків. З нами працює київська фірма, яка монтує вентиляційні фасади за особливими техологіями. Четверте – це дуже зручні планування, це комфортні квартири з великими лоджіями і панорамним шклом”, – розповіла СИЛІ ГРОМАД менеджерка будівельної компанії Ольга ГУДЗОВСЬКА. 
Особливість “Розенталю” – у застосуванні новітніх розробок і якісних матеріалів для високої економії споживання енергії. А ще тут комплексно підійшли до ретельного планування прибудинкової території. Більшу частину відвели дитячим майданчикам, гойдалкам, зеленим зонам, вже замостили кольоровою плиткою центральне подвір’я, облаштували газони. 
Обіцяють запровадити охорону для території містечка, а паркувати транспорт мешканці зможуть по периметру усього комплексу, не заїджджаючи у двір, щоб не створювати незручностей малечі чи людям поважного віку. До речі, поряд з новим житловим масивом очь-ось почнеться будівництво двоповерхового торгівельного центру вздовж автомагістралі. Під ним також запланований підземний автопаркінг для жителів “Розенталю”, забудовники розраховують, що місця вистачить усім. 
Таким чином, автори “Розенталю”, що називається, одним пострілом вбили двох зайців: збудували затишне житло поза межами міста, – і водночас зробили його автономним містечком. І поки власники нових квартир вже заселяються, інші визначаються з підбором помешкань. Для них ще одна перевага – гнучка цінова політика.
“Планування розкішні, ціни низькі, співвідношення ціна-якість у нас просто на висоті. У нас лояльна система розрахунків, є розстрочка до третього кварталу 2022 року. І в чому ще один плюс, що люди, купуючи в нас квартиру, отримавши ключі і почавши робити в ній ремонт, можуть заїжджати й жити, і ще продовжувати до кінця терміну, 3 кварталу 2022 року виплачувати квартиру”, – повідомили в компанії.
Отож переїхати у власну квартиру і виплачувати кошти за неї, а не орендоване житло, – це реальність. Забудовник дотримується високих стандартів, і йде назустріч побажанням, – аби наблизити здійснення мрій своїх інвесторів. 
Що відбувається на будівництві зараз, – дізнайтеся з ексклюзивного ВІДЕО від СИЛИ ГРОМАД:
https://www.youtube.com/watch?v=5y0KJOwqUZM&feature=youtu.be

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *