В Біляївському районі вибухнула автівка кандидата, що їхав на зустріч з виборцями

У Біляївському районі на Одещині вранці 21 жовтня стався вибух, внаслідок якого постраждав власник охоронної компанії – кандидат у депутати Одеської обласної ради. Він травмований.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції в Одеській області.

“Повідомлення про вибух, який стався біля автозаправної станції в селі Курган, надійшло до поліції о 9:40. За попередніми даними, в результаті вибуху постраждав власник охоронної компанії – кандидат в депутати Роздільнянського місцевої ради. Його з тілесними ушкодженнями госпіталізували. Також пошкоджено автомобіль, на якому пересувався чоловік”, – йдеться в повідомленні.

Постраждалого з тілесними ушкодженнями шпиталізували, додали в поліції. Також пошкоджений автомобіль, на якому пересувався чоловік.

Попередньо відомо, що постраждав унаслідок інциденту Андрій Бабенко, директор охоронної компанії “Самсон”. Разом з колегами він їхав на зустріч з виборцями.

Повідомляється, що зараз він знаходиться в приватній клініці в тяжкому стані – його готують до операції.

«Ми їхали на зустріч з виборцями, і прямо в дорозі стався вибух, всю машину просто порвало Соколики, там були і шматки металу, та кульки», – розповів журналістам помічник політика і бізнесмена Богдан.

Відзначимо, що Андрію Бабенку 28 років, він колишній працівник спецпідрозділу “Беркут”, має прізвисько “Самсон” і є керівником охоронної фірми з такою ж назвою, яка має скандальну репутацію.

Неодноразово бійців «Самсона» помічали у спірних конфліктних ситуаціях і звинувачували в посібництві рейдерам.

Це вже не перший замах на Андрія Бабенка. У червні 2018 року він постраждав в результаті вибуху бомби, закладеної в машині, яка була припаркована біля його будинку на розі Троїцької і Олександрівського бульвару. Тоді він отримав осколкові поранення ніг.

Зараз правоохоронці встановлюють обставини події та осіб, які до неї причетні, йдеться в повідомленні.

Розслідування ведуть за статтею «замах на умисне вбивство». На час роботи вибухотехнічної служби рух на вказаній ділянці траси Одеса-Кучурган був тимчасово зупинений, додали у поліції.

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні відбудуться цієї неділі, 25 жовтня.

ВІДЕО – “Думська”:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *