Заріс бур’яном: на окрузі “слуги” Васильківського в селі Латівка дитсадок перетворився в довгобуд

З минулого, 2019 року, призупинене зведення будівлі нового дитсадка в селі Латівка Біляївського району. Обіцяний “Слугами народу” кінець епохи бідності для мешканців населених пунктів на території 139 виборчого округу виявився не більш ніж гучною заявою замість реальних справ. За словами місцевих жителів, тепер замість будівельників тут можна побачити тільки зарості бур’яну вище людського зросту.

Про це повідомляє «Взгляд из Одессы».

Якщо раніше хід будівництва дитячого садка постійно контролювали народний депутат України кількох скликань Олександр Пресман, депутати Одеської облради Микита Кузькевіч і Дмитро Чапір, сьогодні ситуація радикально змінилася. Причому, – одразу після недавніх парламентських виборів.

На питання, чи бачили жителі села Латівка на місці будівництва дитячого садка нинішнього нардепа Ігоря Васильківського, відповіді були далеко не на користь «Слуги народу».

«Тут давно вже нікого не бачили. Замок висить на паркані, і навіть вхід на територію будівництва, як бачите, заріс вже бур’яном. Скоро з’явиться тут непрохідна стежка. Як виглядає Ігор Васильківський ми вже й встигли забути», – поділилася своїми хвилюваннями мешканка села Латівка.

Місцеве подружжя, яке мешкає в селі планувало, що їхня дитина піде до нового дитячого закладу вже цієї  осені.

«Дуже шкода, що будівництво це зупинено. Не виправдали наші надії «Слуги народу». Боляче дивитися на все, що відбувається. Нам так багато обіцяли. А насправді зупинено навіть те, що було розпочато попередниками».

Між тим, в одному зі своїх нечисленних інтерв’ю нардеп Ігор Васильківський публічно заявляв, що грошей в країні “неміряно”! Просив пропонувати нові проекти, ідеї і обіцяв знаходити на них гроші. Але ж де обіцяне, – невідомо.
На словах гроші начебто і є, а на ділі в Латівці так і не завершено будівництво дитсадка, так само як у Красносілці – реконструкція школи, а в селі Петроєвдокіївка Роздільнянського району в дитячій бібліотеці досі немає тепла  й електрики, підтверджують виборці 139 виборчого округу Одещини, яким так “опікується” депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *