По багнюці – в дитсадок: дорогу на Кубанку не ремонтували 20 років. ВІДЕО

Дорогу до села Кубанка Одеської області не ремонтували понад двадцять років, кажуть мешканці. Її протяжність 25 кілометрів, втім проєкт ремонту готовий для ділянки меншої за сім кілометрів. За словами першої заступниці голови Красносільської об’єднаної територіальної громади Марини Архірій, для такого ремонту потрібно близько 120 мільйонів гривень.

У виборчому марафоні “Місцеві” Суспільне на всіх платформах розповідає історії з усієї країни про проблеми, якими живуть люди в регіонах і як їх можна вирішувати на місцевому рівні, не чекаючи політичних рішень. Це медицина, інфраструктура, житлово-комунальне господарство, екологія, освіта, безпека, економіка. Другий тиждень марафону присвячений інфраструктурі.

Автошлях знаходиться на балансі у Служби місцевих автомобільних доріг. Для того, аби відремонтувати ділянку, що веде до села Кубанка, необхідно, аби проєкт ремонту затвердили у держпідприємстві “Укрдержбудекспертиза”, пояснив директор Служби автомобільних доріг Одеської області Олег Бахмутов.

Головна інженерка проєкту Лідія Борецька розповіла, що нині готовий проєкт ремонту 6,7 кілометра найпроблемнішої частини дороги до Кубанки.

Докладніше – у репортажі Суспільне Одеса:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *