Трох мешканців Одещини ув’язнили на 13 та 14 років за розбої, вимагання та секс-насильство

Малиновський районний суд Одеси визнав винними в розбої, викраденні людей, вимаганні та сексуальному насильстві трьох мешканців Саратського району. Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Одеської області.

За версією слідства, у 2015 році двоє чоловіків знаходились в автівці та під виглядом таксі, запропонували підвезти двох людей. Після чого вони нібито погрожували пасажирам зброєю та заборонили залишати автомобіль.

В прокуратурі розповіли, що чоловіки вимагали 10 тисяч доларів викупу. Отримавши 15 тисяч гривень та 500 доларів від матері одного з пасажирів, чоловіки відібрали силоміць у них мобільні телефони.

Того ж року, чоловіки разом із третім спільником, один з них був у формі правоохоронця, насильно заштовхали неповнолітню дівчину на заднє сидіння автівки та застосували сексуальне насильство щодо неї, розповіли в прокуратурі.

Після чого, чоловіки насильно утримували дівчину в автомобілі та вимагали у її матері 500 доларів та 5 тисяч гривень викупу. У разі невиконання вимог, погрожували вбити неповнолітню.

Правоохоронці затримали підозрюваних під час передачі викупу. Під час затримання чоловіки чинили фізичний опір правоохоронцям, а один із них застосував зброю.

За даними прокуратури, протягом 2015 року на території Одеської області чоловіки скоїли низку розбійних нападів.

Двох засудили до 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна, третього — до 13 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *