В Одесі від коронавірусу померла туристка з Франківщини

Жінка, яка приїхала до Одеси на відпочинок, 44-річна мешканка Івано-Франківської області, – померла від ускладнень коронавірусу в місцевій лікарні майже відразу після госпіталізації.

Про це повідомляє ТСН.

Лікарі відзначають, що хвороба протікала важко, в першу чергу, через надмірну вагу і, внаслідок, супутніх хронічних захворювань. Медики зафіксували у хворої ожиріння третього ступеню – близько 200 кілограм.

Під час відпочинку на пляжі пацієнтка відчула нездужання. Госпіталізували її у вкрай важкому стані, зафіксувавши набряк легенів і поставили діагноз – коронавірус.

Діагноз: коронавірусна інфекція, двостороння пневмонія, ожиріння третього ступеня – близько 200 кілограм. Інші важкі супутні захворювання“, – заявила глава департаменту охорони здоров’я Одеської міської ради Олена Якименко.

Тепер експерти мають відстежити увесь шлях туристки, визначити місця її ночівлі, а також закладів, які відвідувала і контактних осіб.

Тим часом, через ігнорування карантинних правил призвело до того, що в Одеській інфекційній лікарні вже закінчуються місця для хворих пацієнтів.
Кількість нових хворих збільшилось у 6 разів, порівнянр з двома тижнями раніше.

Лікарі і місцева влада закликають громадян не порушувати режиму карантину і дотримуватись дистанції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *