Жорстока помста: акерманські підлітки вбили пенсіонера, а тіло розчленували

17-річні хлопець та дівчина пробралися до квартири потерпілого, вбили його, а потім розчленували тіло і закопали на околиці міста. За скоєне їм загрожує довічне ув’язнення.

Про зникнення 68-річного громадянина Туреччини, який орендував житло у Білгороді-Дністровському, до поліції повідомив його племінник. Оглянувши квартиру чоловіка, правоохоронці виявили у ній сліди крові, а згодом, відпрацьовуючи коло спілкування, вийшли на слід тих, хто був причетний до його зникнення.

Зловмисниками виявилися 17-річні жителі району – хлопець та його дівчина, яка раніше мала стосунки з потерпілим. Ретельно підготувавшись, вони вночі прийшли додому до чоловіка, через вікно проникли до його квартири і вбили. А щоб приховати сліди злочину, тіло розчленували, розклали по сумках та закопали біля лиману за містом.

Вночі вони прийшли додому до іноземця, через вікно проникли в квартиру, вили. Аби приховати сліди злочину, розчленували тіло і закопали за містом. Мотивом злочину вони називають помсту за стосунки дівчини з загиблим“, – розповів начальник ГУНП в Одеській області Олег Бех.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *