В Одесі померла 43-річна пацієнтка, хвора на Covid-19

За добу на Одещині COVID-19 підтвердили в 66 людей. 43-річна жінка з діагностованою хворобою померла.

Про це повідомила прессекретарка Одеської міської ради Наталя Мальцева.

За її інформацією, мешканка Одеси померла вчора, 29 червня. Жінка знаходилася у важкому стані з пневмонією та важким супутнім захворюванням в реанімаційному відділенні міської інфекційної лікарні.

Наразі там перебувають ще 32 пацієнти з підтвердженим діагнозом COVID-19. 28 з них – мешканці Одеси. За словами Наталі Мальцевої, 30 пацієнтів наразі знаходяться в стані середньої тяжкості. Двоє перебувають у важкому стані, але не потрують штучної вентиляції легенів.

За даними помічника відділу пресслужби Одеської облдержадміністрації Ігоря Філіппова, серед 66 людей, у яких виявили COVID-19, 8 дітей та 8 медиків.

Усього в області з початку пандемії діагноз підтвердили в 1 696 людей. Одужали від хвороби 765 людей з Одещини. Серед них 54 дитини та 155 медиків, додав Філіппов.

Нагадаємо, міністр охорони здоров’я Максим Степанов запевнив, що новий спалах коронавірусу може статися через порушення карантинних обмежень під час вихідних 27-29 червня в Одесі. На його думку, люди повністю ігнорували правила карантину та рекомендації МОЗ, а також не користувалися ані масками, ані антисептиками.

Також як зазначають в ОДА, порівняно з попереднім, за минулий тиждень рівень захворюваності на COVID-19 у регіоні зріс у 1,7 рази. Там зазначили, що порівняно з попереднім, за минулий тиждень рівень захворюваності на COVID-19 у регіоні зріс у 1,7 рази.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *