У Любашівському районі авто в кюветі поховало 2 людей

Водій та пасажир автівки Opel Astra загинули у дорожньо-транспортній пригоді, що сталася орієнтовно о 10:00 в селі Агафіївка Любашівського району. Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції в Одеській області.

За версією слідства, водій Opel Astra не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, через що автівка перекинулася. Внаслідок цього обидві людини, що перебували в автомобілі, отримали несумісні з життям травми, зазначили в пресслужбі.

Поліцейські попередньо кваліфікували справу за ст. 286 Кримінального кодексу України.  Триває слідство.

Зазначимо, за період з 01.01.2020 по 30.04 2020 в Одеській області сталося 4105 дорожньо-транспортних пригод. Відповідну статистику опублікували на сайті Патрульної поліції України. Так, порівняно з аналогічним періодом минулого року, кількість ДТП на Одещині зменшилась на 4,95%. Також на 30% зменшилась кількість людей, які загинули внаслідок ДТП (49 смертей проти 70).

У квітні в Одеській області зафіксували 758 ДТП. Це майже на 32% менше, аніж в аналогічному звіті за 2019 рік. Також зменшилася кількість людей, які загинули чи травмувалися під час дорожньо-транспортної пригоди.

Зменшилась і кількість зафіксованих ДТП з травмованими за участі пішоходів (152 проти 210) та дітей (42 проти 64). Натомість трапилося більше ДТП, скоєних з вини дітей (3 випадки проти 2 минулого року).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *