12 років за ґратами: у Чорноморську засудили ґвалтівника 8-річного хлопчика

Суд Чорноморська визнав винним 31-річного чоловіка, якого підозрювали у викраденні та зґвалтуванні 8-річного хлопчика. Обвинувачений проведе за ґратами 12 років.

Про це повідомили у пресслужбі Прокуратури в Одеській області.

Слідством встановлено, що у липні 2018 року 31-річний місцевий житель викрав – прямо з дитячого майданчика – хлопчика, привів його до себе додому і зґвалтував.

До поліції із заявою звернулася мешканка Чорноморська. За словами жінки, хлопчик пішов на прогулянку, а потім перестав відповідати на телефонні дзвінки.

Поліцейські з’ясували, що останній раз дитини бачили на вулиці з незнайомим чоловіком, особу якого і адресу встановили. У його квартирі правоохоронці знайшли розшукуваного хлопчика, щодо якої було скоєно статевий злочин.

Суд визнав підсудного винним у викраденні, заподіянні фізичних страждань і зґвалтуванні малолітньої дитини. Вирок вступив в законну силу.

Правоохоронці кваліфікували дії чоловіка за ч. 2 ст. 146 (викрадення дитини) та ч. 4 ст. 152 ( зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років) Кримінального кодексу України.

Міський суд Чорноморська засудив чоловіка до 12 років позбавлення волі. Наразі вирок вже набрав законної сили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *