Плавуче місто: в Одесі злива затопила вулиці і перекрила рух транспорту

Надвечір 27 травня в Одесі розпочався дощ, який вранці наступнорго дня перейшов в сильну зливу. Через це підтоплені ряд вулиць і обмежено рух громадського транспорту.

зливаВ результаті у «спальних» районах міста затоплено чимало міжквартальних проїздів і основні магістралі.

Як повідомили в пресслужбі мерії, сьогодні з 6:00 до 9:00 в Одесі випало 18 мм опадів у вигляді «залпової» зливи. Це призвело до підтоплення вулиць Приморської і Балківської. Відзначається, що працівники комунальних підприємств і служб проводять очищення ливневої каналізації.злива

«Вона не забита, проте її пропускна здатність не відповідає кількості опадів. Всередині кварталів «ливневки» чистять працівники ЖКС, на дорогах – фахівці комунального підприємства «Міські дороги». Залучено 32 одиниці техніки», – повідомили в пресслужбі.

зливаЧерез підтоплення на вулицях Балківській, Приморській, Хімічній і в бік рибного порту не працюють або працюють в скороченому форматі трамвайні маршрути №3,15, 18, 22,27, і тролейбусні маршрути №8, 10.

Крім того, трамвай №20, який в народі називають “очеретяним”, через підтоплення припинив рух – на лінію запущено автобус, який дублює маршрут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *