Торговець кавою в Одесі порушив правила карантину, а потім чинив злісну непокору копам

Раніше СИЛА ГРОМАД повідомляла про факт застосування «надмірної сили» з боку поліцейських стосовно підприємця, яке відбувалося 4 квітня в Одесі.

Власника кав’ярні затримали за порушення правил карантину (для складання адміністративного протоколу і перевірки документів у відділі поліції) та злісну непокору законним розпорядженням співробітників поліції.

Тим часом, у мережі з’явилося більш повне відео з боді-камер співробітників поліції, аналізуючи яке не можна однозначно сказати, що в діях співробітників поліції є надмірне застосування сили.

Також з боку патрульної поліції Одеської області було опубліковано коментар, щодо ситуації на сторінці в Facebook.

На законну вимогу пред’явити документи, що посвідчують особу, громадянин дістав паспорт, але не дав змоги поліцейським ознайомитись з інформацією в документі. Поліцейські неодноразово наголошували на законній вимозі посвідчити особу, проте чоловік почав конфліктувати та поводити себе агресивно. Чоловіку повідомили про необхідність доставлення його до місцевого відділення поліції для встановлення особистості та складання відповідних адміністративних матеріалів, також йому повідомили про адміністративне затримання. Далі громадянин наніс удар поліцейському та пошкодив формений одяг. Чоловіка попередили про застосування фізичного впливу та застосували кайданки”, – йдеться в повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *