За продаж кави – кайданки: одеські копи скрутили порушника-торгівця

Незважаючи на оголошений карантин, багато закладів громадського харчування продовжують свою роботу, але вже тільки “на винос”.

Так само працювала і одеська кав’ярня на Фонтані. Поліцейські ж вирішили, що це порушення правил і зажадали пред’явити документи.

На відео зафіксовано, як двоє співробітників поліції наближаються до торгової точки, розташованої на березі (у районі пляжу “Золотий берег” на Великому Фонтані), і підходять до чоловікові. Один з поліцейських повідомив: “Ви грубо порушуєте правила карантину, і до вас будуть застосовані заходи фізичної дії”.

Після чоловіка у формі поліцейських беруть під руки “порушника” і силою відводять убік. Коли той намагається з’ясувати, що все-таки відбувається, йому пред’являють претензії в тому, що він нібито займається торгівлею.

Після “обміну думками” правоохоронці таки затримали співрозмовника – повалили його на землю, заламали руки і закували в наручники. Діяли вони досить суворо.

Редакція СИЛИ ГРОМАД нагадує своїм читачам, що зараз краще уникати скупчень людей. Якщо можете, залишайтеся удома. Якщо не маєте змоги – ретельно мийте руки і частіше обробляйте їх антисептиком: будь-які поручні або дверні ручки можуть стати причиною хвороби.

Бережіть себе і близьких і пам’ятайте: коронавірусну інфекцію найважче переносять люди старшого віку, у молодших вона частіше розвивається безсимптомно.

розяснення

 

 

3 thoughts on “За продаж кави – кайданки: одеські копи скрутили порушника-торгівця

  1. Поліцейський попереджає: “…. До Вас будуть застосовані засоби фізичного впливу”, а не “… заходи фізичної дії”, як ви пишете! Тому Silahromad, не перекручуйте, будь-ласка, інформацію !

  2. Это не полиция,а фашисты какие-то. И думают, что творят добрые дела. Бандитов бы лучше ловили. Гопники. Человек попросил убрать с его плеча руки. Будеи дураком, если не подаст на них в суд за превышение полномочий и ограничение прав и свобод личности.

  3. Cкоты в униформах. Сомневаюсь я, что эти типы работают в полиции. Какие-то уркоганы, спрятали морды за масками, и наезжают на предпринимателя. Жесткие правила карантина вводятся только с 6 апреля. Нынче полиция – карательный отряд, работающий против граждан Украины. АВАКОВ – ГЛАВАРЬ БАНДЫ “НАЦИОНАЛЬНАЯ ПОЛИЦИЯ УКРАИНЫ”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *