“Сиди вдома!”: Асоціація міст поширює соціальне відео про важливість карантину

Асоціація міст України долучилася до інформаційної кампанії щодо необхідності дотримання карантину, оскільки в Україні фіксується збільшення лабораторно підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19.
Про це повідомляють в Одеському регіональному відділенні Асоціації міст України.
“У рамках протидії поширенню коронавірусу COVID-19 та з огляду на зростаючу потребу громадян у коректній та своєчасній інформації,Асоціація міст України підтримує необхідність залучення лідерів громадської думки, представників інститутів громадянського суспільства,  центральних та місцевих ЗМІ  до проведення інформаційної роботи серед населення щодо необхідності дотримання карантину, важливості допомоги батькам, піклування про сусідів”, – йдеться у повідомленні.
Асоціація запропонувала для поширення в органах місцевого врядування та ЗМІ  низку інформаційних матеріалів. Серед них – відеоролики з соціальною рекламою, де до громадян звертаються українські зірки, співаки Дзідзьо, Полякова, Монатік, Олег Винник. Вони легко і зрозуміло пояснюють, як захиститись від коронавірусу, чому потрібно залишатись на карантині, хто в групі ризику, а також дають поради, чим можна зайнятися вдома.
https://www.youtube.com/watch?v=SG2fGS6ZrKA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *