Криваві дороги: в аваріях на Одещині гинуть люди

На автошляху Балта-Криве Озеро неподалік від села Бендзарі вчора, 19 березня, ввечері постраждали четверо людей, ще одна людина загинула.

Як повідомляє пресслужба поліції, попередньо встановлено, що водій «Москвича» не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де здійснив лобове зіткнення з «Honda». Всі, хто був в її салоні, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Людей забрала «швидка». А от кермувальник «Москвича» загинув на місці.

А вже в ніч на 20 березня сталася смертельна аварія в Арцизькому районі. При в’їзді в село Роща кермувальник «Volkswagen Passat» в’їхав у бетонні блоки, що перекривали в’їзд вантажного транспорту.

26-річного чоловіка та його 17-річну пасажирку місцеві жителі негайно відвезли до лікарні, але, на жаль, врятувати вдалося лише дівчину.

Зараз на місці аварії працює слідчо-оперативна група. Встановлюються всі обставини події та вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

 

Нагадаємо, в Україні через карантин скасовано транспортне сполучення між обласними центрами. В Одеській області припинена робота пасажирського транспорту, який перевозив пасажирів з містечок та сіл до обласного центру. Дозволено тільки рух автівок. Тому можна припустити, що з цими заходами пов’язане й збільшення смертельних аварій за участі автомобільного транспорту.

Арциз

2 thoughts on “Криваві дороги: в аваріях на Одещині гинуть люди

  1. Подивіться на стан дороги на першому фото! Не дивно, що стареньке авто почало “плавати” по дорозі та виїхало на зустрічну смугу. І хто буде винний? Ну, аж ніяк не згадають про дорожників, кабмін та мінінфраструктури — вони, як завжди, ні причому. Як і ті, хто перегородив дорогу блоками, влаштував перешкоду але не зробив її помітною вночі для водіїв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *