У Доброславі додатково виділили 4 млн грн на інфраструктуру

Депутати Доброславської селищної ради 18 лютого на черговій сесії внесли зміни до бюджету на 2020 рік загалом більш ніж чотири мільйонів гривень.

Як повідомляє “Ізбірком”, місцева влада додала коштів на коригування проєкта «Капітальний ремонт кінотеатру «Екран» під Центр культури та дозвілля, виділивши на ці потреби пів мільйона гривень. Як пояснила голова селищної ради Людмила Прокопечко, ці зміни необхідно внести у попередній проєкт, який було розроблено ще в 2017 році, бо посилились вимоги до відповідних проєктів: необхідно передбачати серйозні зміни з протипожежної безпеки, передбачити місця для інвалідів та інші вимоги.

Ще 75 тисяч гривень виділили на комплексну державну експертизу проєктно-кошторисної документації «Водозабезпечення сіл Іванове, Першотравневе та Доброслава» та 150 тисяч гривень на послуги з розгляду та узгодження цього проекту, а 290 тисяч гривень – на проведення нормативно-грошової оцінки земель населених пунктів на території Доброславської селищної ради.

На поточний ремонт водогону по проспекту 40-річчя Визволення з встановленням пожежного гідранту біля центру дитячої творчості в Доброславі запланували надати  138 тисяч гривень.

Також  по 600 тисяч гривень пішло на капітальні ремонти водонапірних башт по вулицях Східній та Вчительській, а на капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Богдана Хмельницького – мільйон гривень.

На вивіз твердих побутових відходів передбачили 300 тисяч гривень, а на капітальний ремонт тротуарної доріжки по вулиці 6 Армії до вулиці Садова – майже 300 тисяч гривень.

Ще 100 тисяч гривень додали на придбання багаторічних рослин, а 22 тисячі гривень – на придбання оргтехніки, 50 тисяч гривень – на виготовлення проєкту підключення до електропостачання артсвердловин Ферма 1, Ферма 2, Ферма 3 та 35 тисяч гривень на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування та використання будівлі складу цивільної оборони з метою подальшою реєстрації комунальної власності.

У програмі соціально-економічного та культурного розвитку на 2020 рік селища Доброслав стратегічною метою є покращення стану доріг, водопостачання, зовнішнього вуличного освітлення, каналізування селища та відкриття соціально-культурних об`єктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *