«Шлюбна хатинка» Саакашвілі переїде на Кодимщину

«Хатинку» одружень, яка була створена, коли крісло голови Одеської ОДА займав Михайло Саакашвілі, перевезуть у Кодимський район.

Про це повідомив на сторінці в Фейсбуці депутат обласної ради Олексій Кобильніков.

«15 січня 2020 року в обласній адміністрації відбулася нарада з приводу вирішення ситуації з аварійної« хатинки »біля будівлі ОДА. Прийнято рішення перенести її в село Івашків Кодимського району для проведення фестивалю «Еко-етно-фест», – розповів він.

Відзначимо, що будова використовувалася як локації для експрес-одружень. Будиночок пропрацював близько трьох місяців і закрився в листопаді 2016 року. Після того, як Саакашвілі залишив свою посаду, «хатинка» залишалась порожньою і церемоній одруження в ній не проводилося. Врешті-решт вона занепала. Тривалий час її намагалися перенести або навіть знести.

Зокрема, мер Одеси Геннадій Труханов пропонував перевезти її в парк Шевченка. Додамо, за словами депутата Одеської облради, заступника голови Одеської ОДА Віталія Свічинського, перенесення будиночка одружень здійснюватимуть, швидше за все, за гроші благодійників. На думку влади, будиночок не виписується в концепцію, так як в цьому місці планують встановити пам’ятник загиблим в АТО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *