В Ізмаїлі поліція викрила групу грабіжників

Троє місцевих жителів, двоє з яких – неповнолітні, вночі відбирали цінне майно у перехожих. Загальна сума збитку, нанесена потерпілим, становить понад 16 тисяч гривень. 
До Ізмаїльського відділку поліції один за другим надійшли заяви від чотирьох городян про пограбування. Останній потерпілий, що звернувся за допомогою в поліцію, надав детальний опис зловмисників, які відібрали у нього велосипед, мобільний телефон, навушники і гаманець.
Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили правопорушників. Ними виявилися місцеві жителі 13-ти, 16-ти і 20-ти років. Останні двоє – судимі за аналогічні злочини. Викрадене майно у них вилучено.
«Сьогодні за всіма фактами проводиться досудове розслідування по ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Двом підозрюваним, старшим за віком, обирається запобіжний захід. Відносно 13-річного, який не досяг віку кримінальної відповідальності, до суду буде направлено клопотання про застосування до нього примусових заходів виховного характеру», – зазначив начальник слідчого відділу Ізмаїльського ВП Микола Стойнов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *