Одеситка отримала Орден Княгині Ольги за розвиток інклюзивної освіти. ВІДЕО

Згідно з рішенням науково-експертної ради програми “Лідери 21 століття” директорка і засновниця дитячого корекційного центру “Лепрекон” Оксана Костюк стала володаркою вищої громадянської нагороди України – Ордена Королеви Анни “Честь Вітчизни”.

Як візначили організатори, це відзнака “за щоденну, високопрофесійну, кропітку роботу і самовіддане служіння Україні”.

Орден був заснований Конгресом ділових наукових і творчих союзів України у 2008 році на часть Анни Ярославни – доньки великого князя Ярослав Мудрого, королеви Франції.

КостюкУрочисте вручення ордена відбулося в Києві 19 грудня на щорічному балу в малому Маріїнському палаці. Свято було організоване під егідою адміністрації президента. На нього були запрошені представники європейських держав, політичних і бізнесових фундацій, медичних та наукових закладів. А також видатні українські артисти і музиканти.

Усі – кращі представники своєї справи. Зокрема, орден Королеви Анни був вручений і співачці Тіні Кароль.

За словами очільниці центра “Лепрекон” Оксани Костюк, ця нагорода – заслуга всього колективу.

Ми працюємо з особливими дітьми і як ніхто знаємо, як важко інколи знайти взаєморозуміння. Тому в новому році я хочу побажати дітям й дорослим миру в родинах, миру в державі і в душах. А ми будемо й надалі все робити заради здоров”я і розвитку наших маленьких вихованців”, – поділилась пані Оксана.

Нагородження відбулося в наступних номінаціях: економіка, наука, медицина, управління, культура і мистецтво.

Від Одеси нагороду також отримав директор художньої школи імені Костанді. Нагадаємо, що раніше корекційний центр “Лепрекон” вже ставав володарем всеукраїнських нагород: “Вибір споживача-2018 року” і “Компанія року – 2019”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *