В селі Молога комунальники засипали двір землею… з цвинтаря

Пластикові вінки, штучні ялинки та квіти, – під житловими будинками, – помітили мешканці села Молога, що у Білгород-Дністровському районі на Одещині.

Жителі багатоповерхівки з провулку Садового кажуть, просили комунальників засипати рів, який ті напередодні викопали, щоб полагодити мережі. Замість того, щоб навести лад на подвір’ї, розрівняти покриття, де бігають діти, – кажуть, комунальна служба привезла землю з кладовища, який прибирали напередодні.

Привезли землю, із вінками, із квітами, розчищають цвинтар, і вирішили засипати тієї землею нам цю яму. Яма нам звичайно не потрібна, ми просили її засипати землею, і зробити тут дитячий майданчик. А вони яким способом? Рішили цвинтарною землею засипати нам!”, – обурюється місцева мешканка.

Люди звинувачують місцеву владу, а саме сільського голову в тому, що це вінрозпорядився засипати двір “мертвою” землею. Розповідають: після того, як поскаржиися в сільську раду, звідти прислали двох робітників, щоб ті копирсалися і вибирали з грунту залишки цвинтарних “прикрас”.

Розгнівані мешканці пропонують чиновникам використати цвинтарну землю на своїх обійстях, а не влаштовувати смітник під їхніми вікнами.

Більше у ВІДЕО від “Наше місто. Білгород-Дністровський”:

https://www.facebook.com/bilhoroddnistrovskyi/videos/2477561575897432/UzpfSTE3ODY5NDA4NjExMTc2MTo0NDY5MDExNDU5NTc3MTk/?modal=admin_todo_tour

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *