В одеських готелях та санаторіях пожежники знайшли більше 200 порушень

У зв’язку з пожежею в готелі «Токіо Стар» співробітники ДСНС проводять позапланові перевірки готелів і санаторіїв в Одеській області. Як повідомили у відомстві, на даний момент інспектори перевірили 542 об’єкта. Виявили 203 порушень.

За порушення правил пожежної безпеки вже виписали 203 протоколи. Всього в області 1001 будівля, які підлягає перевірці. Закінчити інспекцію планують до 16 грудня. Інспектори перевіряють сигналізацію, систему зовнішньої протипожежного захисту, під’їзні шляхи до будівель, відповідність шляхів евакуації і наявність засобів пожежогасіння. Також проводять інструктажі з пожежної безпеки з керівниками та персоналом.

У тих випадках, коли адміністрація не пускає пожежних для перевірки, відомство звертається до правоохоронних органів. Результати всіх перевірок можна подивитися на сайті.

Нагадаємо, вночі 17 серпня в готелі «Токіо Стар» на вулиці Водопровідній сталася пожежа, в результаті якої загинуло 9 осіб. Попередня причина пожежі – загоряння електрощитової на другому поверсі будівлі. Під час пожежі в будівлі перебувало близько 200 чоловік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *