Поліція затримала одеситку, яка підшукувала для “елітних” клієнтів секс-працівниць

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Одеської області.

Згідно з повідомленням, 28-річна одеситка підшукувала жінок легкої поведінки, “рекламувала” їх серед обмеженого кола VIP-клієнтів та забезпечувала зустрічі в орендованій квартирі чи готельних номерах.

Як зазначається, щоб уникнути переслідувань зі сторони правоохоронних органів, охочих скористатися послугами так званих “елітних” секс-працівниць сутенерка підшукувала тільки за рекомендацією.  Послуги своїх працівниць жінка оцінювала 400 доларів за годину,  а 50 % із нелегального заробітку забирала собі.

Наразі поліцейським вдалося встановити 15 жінок віком від 18-ти до 25-ти років, яких завербувала правопорушниця. Під час обшуку за місцем проживання злочинниці правоохоронці вилучили мобільні телефони, які використовувались нею для зв’язку з клієнтами та дівчатами, нотатники з записами, гроші та інші речові докази злочинної діяльності.

За фактом було розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу. Наразі тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин злочину та осіб, які до нього причетні.

Коментує Любов Гордієвська, підполковник поліції, начальник відділу комунікації ГУНП в Одеській області.

ВІДЕО – Нацполіція в Одеській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *