В Кучурганах перекрили трасу: вимагають ремонту роздільнянських доріг і звільнення поліціянта

Близько сотні активістів перекрили рух дорогою “Кучурган-Подільськ-Балта” на Одещині.

Вона веде до українсько-молдовського пункту пропуску “Кучурган”. Цього року трасу почали ремонтувати, проте роботи не завершили. Крім цієї, у районі мали відремонтувати також шлях до міста Роздільна. Але за роботу будівельники досі не взялися.

Володимир Станішевський, громадський активіст: 

Було закладено в бюджет 180 млн, щоб повністю закінчити ремонт, зробили на 105 млн підрядники, з ними розрахувались на 60 млн, для того щоб закінчити цю дорогу, треба ще 115 млн. Грошей нема, дорогу добудувати не збираються“.

Мітингувальники скаржаться: не зрушив з місця і ремонт раси до міста Роздільна, яка з віншого напрямку веде на кучурганську трасу. Роботи обіцяли ще у вересні, але будівельної техніки тут досі не бачили.

Тут неможливо їхати! А підйом на гору піднятись? Підйом – їдемо по полю, не по асфальту. Я не знаю, як тут можна їздити, подивіться, он колеса відлітають на ходу!”, – скаржиться місцевий водій Олександр.

Від Роздільної до кучурганської траси треба відремонтувати 11 кілометрів. нині, щоб подолати цю відстань, водіям доводиться витратити півгодини.

Тому мітингувальники вимагають від влади завершення робіт на трасі Р-33, ремонту підйому Т-1618 Милолюбівка-Роздільна, ремонту траси Т-1618 Роздільна-Єреміївка. А також звертаються до влади зі скаргами на криміноганну ситуацію в районі, яка, на їхню думку, погршилась під час керівництва Роздільнянською поліцією Олександром Стеценком.

Активісти обіцяють перекривати трасу доти, поки їхні вимоги не виконають, навіть готуються розташувати на місці намети. Обіцяють пропускати тільки спецтранспорт та автобуси з дітьми.

Відео – 5 канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *