Анатолій Урбанський – найбільший прогульник серед одеських нардепів

Депутати Верховної Ради ІХ скликання отримали першу заробітну плату.

Розмір зарплат народних депутатів України опублікувало видання Ліга.нет.

Найбільшу зарплату серед нардепів, що представляють у парламенті Одещину, отримав Антон Кіссе (депутатська група “За майбутнє”) – 45 280,71 грн. А ось його колега по депутатській групі Анатолій Урбанський отримав найнижчу серед одеських нардепів заробітну плату – 29 272,38 грн. Трохи більше за нього отримав Олексій Гончаренко, який входить до фракції “БПП”, – 31 101,90 грн.

Додамо, що Антон Кіссе виявився одним із найсумлінніших у питанні відвідувань сесійних засідань парламенту: з 16 проведених він пропустив лише одне, – за електронною реєстрацією, і жодного за письмовою. Натомість Анатолій Урбанський був присутній лише на чотирьох засіданнях Ради та відсутній на 12 (за електроною реєстрацією).

У решти депутатів заробітна плата майже на одному рівні, з невеликою різницею. Так, представники “Слуги народу” Артем Дмитрук, Олег Колєв, Олексій Леонов, Олександр Горенюк, Олександр Ткаченко, Юлія Діденко, Іван Шинкаренко та депутатка з “ОПЗЖ” Наталя Плачкова заробили по 42 079,04 гривень. Трохи більше заробили колега Плачкової по фракції Микола Скорик – 43 268,24 грн, та “Слуги народу” Ігор Васильковський – 43 066,48 грн, Сергій Колебошин,  Степан Чернявський, Андрій Костін – 43 340,76 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *