Одесити завоювали 46 медалей на міжнародному турнірі з карате в Будапешті

Одеські спортсмени завоювали 46 медалей на 22-му міжнародному турнірі з карате “Будапешт оупен”. Про це повідомили в прес-службі відділення Національного олімпійського комітету України в Одеській області.

В активі одеситів 11 золотих, 15 срібних і 20 бронзових медалей.

В “Будапешт оупен” брали участь понад 1500 спортсменів з різних країн. Для українських каратистів цей турнір був другим етапом відбору на молодіжний чемпіонат світу, який відбудеться в жовтні в Чилі.

Представники СК “Легіон”, які були представлені в Угорщині найбільш численним серед одеських клубів складом, здобули 19 медалей: чотири золотих, вісім срібних і сім бронзових. Спортсмени СК “О-Кан” завоювали сім медалей: дві золоті, одну срібну та чотири бронзові медалі.

Серед здобутків СК “Тигреня” шість медалей: одна золота, дві срібні та три бронзові.

Також шість нагород в активі СК “Роял Тім”: три золоті, одна срібна і дві бронзові. У представників СК “Ніка” чотири медалі: три срібні та одна бронзова.

По одній бронзовій медалі завоювали представники СК “Гранд-спорт” і СК “Мауглі”. Крім того, спортсмени СК “Катана” з Чорноморська принесли одну золоту і одну бронзову медаль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *