В Білгороді-Дністровському планують створити соціальне житло для двірників

Міська влада Білгорода-Дністровського розглядає можливість створення соціального житла для двірників.

Таких працівників сьогодні не вистачає в комунальних підприємствах. Про це розповів секретар міської ради Віктор Грозов.

Наразі влада планує створити соціальне житло в приміщенні школи №7 по вул. Кишинівська, яке сьогодні не використовується.

«На цьому тижні Вячеслав Олександрович Козубенко (Начальник управління ЖКХ міськради, – Ред.) звернувся з питанням створення такого соціального житла. Ми зараз розглядаємо варіант школи №7. Це комунальне приміщення, яке стоїть. Воно віддалене від центра міста, тому під роботу виконавчих служб воно не розглядається. Управління комунальної власності вже отримало доручення, вони зараз повинні підготовити пропозиції щодо можливості переобладнання під соціальне житло.  Це перше з чого ми почнемо. Тому що не так в КП «ЖЕО-1», як в МЦ «Благоустрій» стоїть гостро питання по двірникам. Так катастрофічно не вистачає людей», – розповів Віктор Васильович.

Також Віктор Грозов зазначив, що сьогодні містяни не йдуть працювати двірниками. Як правило, двірниками працюють приїжджі жителі навколишніх сіл. Тому створення соціального житла є спробою влади підвищити зацікавленість громадян, зокрема з району, у подібній роботі.

Автор – Роман Петровський

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *