Зруйновані дахи: у Роздільнянському районі негода знесла перекриття шкіл і будинків

Стихійне лихо вирувало в районі ще 9 серпня, проте ліквідація наслідків триває.

За попередньою  інформацією, у навчальних закладах сіл Слобідка, Кошари та Новоселівка під час негоди 9 серпня вітер зніс частину даху, повідомляє прес-служба Роздільнянської РДА.

Так, наприклад, у Слобідського навчального виховного комплексу “ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ” вітер зірвав близько 100 листів  шиферу, пошкоджені вітрові дошки, а у класах на другом поверсі потекли стелі, які тільки цього літа пофарбували. Крім того, на території школи внаслідок негоди попадали дерева.

Аналогічна ситуація спостерігалась у Кошарському та Новоселівському загальнооствітних закладах.

Також негодою пошкодила дахи осель мешканців міста Роздільна, сіл Кошари, Понятівка, Бецилове, Слобідка тощо.

Керівництво району вирішило, що відділ освіти, молоді та спорту має створити комісію з включенням директора КУ “Роздільнянський районний центр забезпечення та обслуговування закладів та установ освіти” та відповідних фахівців, аби обстежити навчальних закладів для визначення завданих збитків.

“За рішенням районної комісії ТЕБ та НС органам місцевого самоврядування надані доручення щодо визначення збитків, завданих стихією серед населення, та, вразі необхідності, надати допомогу громадянам з ліквідації наслідків  стихії. Стосовно закладів освіти, то збитки будуть визначені комісією, та на підставі наданих матеріалів буде прийняте рішення комісії ТЕБ та НС, відповідно до чинного законодавства”, – повідомили у пресслужбі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *