Розтрощене авто: вся родина потрапила в жахливе ДТП

В Одеській області мікроавтобус протаранив легковий автомобіль, у якому перебувала сім’я. 

У результаті одна особа загинула і ще п’ятеро отримали травмиПро це пише Оbozrevatel.

Трагедія трапилася на трасі Одеса – Рені біля с. Великий Дальник 27 липня. За даними ГУНП Одещини, водій буса Ford не впорався із керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де лоб у лоб зіткнувся із Opel.

У легковому авто перебувало подружжя Анатолія і Наталії Биткіних із 19-річною донькою Тетяною та майбутнім зятем, 20-річним Арсенієм Кольчиком.

Унаслідок удару легковик перетворився на купу металу, а мікроавтобус злетів у кювет. Прибулі медики на місці надали допомогу постраждалим, після чого доставили їх до лікарень.

Як розповіла нашим журналістам друг сім’ї Наталія Ємельянова, лікарям не вдалося врятувати життя Арсенія.

Хлопець помер того ж дня після операції. Стан Наталії дуже важкий, вона в комі. Лікарі роблять усе можливе… Вона зараз між життям і смертю”, – розповіла жінка, додавши, що постраждала працює вчителькою молодших класів в одеській школі №118.

Чоловік і донька Наталії також перебувають у медзакладах, проте їхні травми не настільки важкі.

Також постраждав ймовірний винуватець ДТП 42-річний водій Ford Сергій Т., який їхав в авто разом із тещею. Сьогодні чоловік перебуває в загальній палаті терапевтичного відділення однієї з лікарень.

Очевидці казали, що після аварії водій бігав і кричав, що це він у всьому винен. Коли приїхала швидка, він впав біля авто на землю. Думаю, він зробив це навмисно”, – зазначила друг сім’ї Биткіних.

За її словами, водій Ford всіляко намагається уникнути відповідальності. “Але я не дозволю зам’яти справу. Дуже прошу всіх, хто бачив або зняв на реєстратор ДТП, зв’язатися зі мною”, – сказала нам Наталія Ємельянова.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Всі обставини події встановлюються.

Хто бажає допомогти родині, номер карти Приватбанку: 5168 7554 2442 9898 – Тетяна Биткіна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *