У Балті стартував мотофестиваль “Балтанка”. ФОТО

Щорічний мотофестиваль «Балтанка» – унікальний проект Балтської громади.
За особистої підтримки Балтського міського голови Сергія Мазура, завдяки неймовірній енергетиці його організаторів та однодумців, «Балтанка» стала своєрідним брендом, магнітом для байкерів і приводом отримати величезну порцію драйву для місцевих жителів.
Традиційно програма мотофестивалю надзвичайно насичена і щороку змінює тематику. Цього року фестиваль став вже щостим.Як зазначають організатори, «Балтанка»-2019 проходить з благословення Олімпійських богів і присвячена легендам та міфам Давньої Греції.
У четвер, на міському стадіоні відбулася урочисто-весела церемонія запалювання символічного Олімпійського вогню.
Багаторічний режисер «Балтанки», талановитий і харизматичний Олександр Добровольський та один із ідейних «батьків» мотофестивалю Ігор Марценюк (в грецькому костюмі прадавніх часів), під гучні оплески присутніх, запалили факел, який символізує старт олімпійської «Балтанки»-2019.
балтанка
Колона байкерів, на чолі якої – факелоносці, вирушила до місця розташування мотофестивалю, де й розпочалася його програма.
балтанка
балтанка
Навала мото-греків очікується в п’ятницю – учасники «Балтанки» розважатимуться на березі Гольмянського водоймища, а в суботу частина заходів відбудеться знов-таки на міському стадіоні. Серед них і традиційні «покатушки», на які балтська малеча очікує цілий рік.
А увечері байкерів і усіх бажаючих розважатимуть музичні колективи, тож організатори обіцяють різноманітні розваги і гарний настрій.
Джерело – сторінка Балтської ОТГ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *