Василь Резніченко: треба шукати те, що нас об’єднує

“Заможна Бессарабія – успішна Україна”, – такий заклик обрав для своєї передвиборчої кампанії кандидат в депутати по 141 виборчому округу Василь Резніченко. За результатами голосування голова Лиманської об’єднаної територіальної громади посів впевнене третє місце в Кілійському районі, але в цілому по округу його випередив Олександр Ткаченко, кандидат від партії “Слуга народу”, а також чинний нардеп Віталій Барвіненко та очільниця Білгород-Дністровського Алла Гінак.

Вибори на 141 окрузі минули з незначними порушеннями, офіційні ж результати ЦВК оголосить з дня на день. Як минула виборча кампанія, Василь Резніченко розповів в інтерв’ю СИЛІ ГРОМАД.

Василь Резніченко, голова Лиманської ОТГ, кандидат в депутати Верховної Ради по 141 виборчому округу:

Передвиборча кампанія була напруженою, це була справжня боротьба, але ми її гідно витримали. У мене була своя тактика – я сам ішов до людей, проїхав десятки сіл, почув їхні проблеми. Ми нікого не поливали брудом, були справедливі з опонентами. Протягом цього короткого часу навколо мене зібралися сильні яскраві люди, до нас приєдналося багато однодумців. В процесі спілкування навіть народився наш власний бренд #Команда_Резніченка. Вдячний всім, хто мене підтримував, допомагав порадою, писав вдячні слова, і зрештою, довірив мені свій голос. Багато було й критики в мій бік, але розумію, що це ж вибори, і без цього ніяк.

Сила Громад: А як ставитесь до результатів виборів? 

Змагатися з високим рейтингом президентської партії мені було досить складно. Але те, що переміг кандидат від партії “Слуга народу”, однозначно вітаю. Найголовніше для мене – це перемога над підкупами виборців, над бездіяльністю діючого нардепа Віталія Барвіненка, над байдужістю обранця, якому люди довірили свій голос, і який абсолютно не цікавився, що відбувається на його рідному окрузі. Під час останніх тижнів, поки зустрічався з виборцями Кілійського, Татарбунарського, Білгород-Дністровського районів, я побачив безліч проблем, і чесно зізнаюся, вражений, в яких умовах живуть люди, особливо у віддалених селах. Та й районні центри також мають невирішені питання – відсутність питної води, доріг, робочих місць, якісних умов життя… Незрозуміло, що зробив для покращення народний депутат, який працював аж три скликання у парламенті? А перед виборами “засіяв” округ так, що виборці “віддали” йому друге місце. І це незважаючи на гучні розслідування поліції, обшуки в штабах, виявлення документів, що свідчать про “сітки” і скупку голосів. Тепер головне для народного обранця, Олександра Ткаченка – не розтратити кредит довіри, який йому висловили люди. Сьогодні весь округ чекає рішучих змін, уваги до своїх проблем, які не вирішувались роками. Сподіваюсь, що вже наступного року на наші курорти приїдуть відпочивальники по новим дорогам, а молодь не тікатиме у великі міста чи за кордон, бо побачить тут перспективи. 

Сила Громад: Які подальші плани?

Залишаюсь працювати в Лиманській об’єднаній територіальній громаді. Маємо до кінця року ще запустити кілька проектів. Вже скоро відкриємо будівлю, яку відремонтували під житло для молодих спеціалістів, роботи завершені. Вдосконалюємо свій курорт, облаштовуємо Катранку, зараз там сезон, багато відпочивальників. Хотів би звернутись до своїх земляків: я відкритий до діалогу, обміну думок, вдячний за критику, якщо вона конструктивна. І з радістю підключуся до спільних проектів, якщо вони підуть на користь людям. Ми повинні йти вперед, шукати те, що нас об’єднує, бо ж живемо усі на одній землі. І так, заможна Бессарабія – це не мрія, а реальність. Яку ми маємо будувати всі разом.

Василь Резніченко

Записала Оксана Піднебесна

One thought on “Василь Резніченко: треба шукати те, що нас об’єднує

  1. Очень приятно было работать в вашей команде. Я надеюсь что у вас все впереди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *