Курортний сезон у Приморському: доступність під контролем

Кілійське село Приморське славиться своєю рекреаційною зоною. Готовність приймати відпочиваючих та стан пляжу в селі Приморське перевірило керівництво Кілійської райдержадміністрації.

Як повідомили у прес-службі Кілійської РДА, особлива увага приділяється роботі рятувальної служби комунального підприємства «Бірюза».

Заступник голови РДА Михайло Дамаскін розповів, що проведено обстеження стану матеріально-технічного забезпечення рятувальних постів, комплектування штату матросів-рятувальників. Керівництву підприємства були надані рекомендації звернути особливу увагу на організацію рятувальних постів біля дитячих оздоровчих таборів.

Також робоча група перевірила в рекреаційній зоні Приморського можливість безперешкодного доступу транспорту, пішоходів, осіб з обмеженими можливостями до об’єктів рекреаційного призначення та місць відпочинку.

За інформацією начальника відділу житлово-комунального господарства Сергія Скопкіна, у складі робочої групи крім фахівців РДА взяли участь начальник управління Держпродспоживслужби в Кілійському районі, директори КП «Приморське» і КП «Бірюза», депутати Приморського сільської ради.

“Ми провели ревізію проходів, проїздів до місць відпочинку та об’єктів рекреаційного призначення. Проаналізували їх відповідність затвердженій містобудівній документації, а саме з генеральним планом і докладним планам забудови рекреаційної зони села Приморського. У місцях, де штучно утворені перешкоди доступу до об’єктів рекреаційного призначення, прийнято рішення зобов’язати підприємців забезпечити безперешкодний доступ”, – прокоментував дерслужбовець.

Авторка – Ганна Сокіл

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *