Деревопад на Одещині: наслідки урагану

Під час вчорашньої негоди шквальний вітер і злива спричинили падіння 53 дерев і більше 40 великих гілок. Про це повідомили у прес-службі Одеської міськради.

Дерева, які впали, пошкодили фасади будівель. Серйозно постраждала покрівля будинку по вулиці Пастера, 36. Також через падіння одна жінка отримала травми ноги. Стобури й гілля дерев пошкодили деякі припарковані автівки, подекуди обірвали електромережу. У місці посилено працює комунальна служба, наслідки негоди ліквідовують за допомогою спецтехніки.

Ще більшого удару стихії зазнала південна частина Одеської області.

У селах Бородіно, Єлизаветівка, Серпневе Тарутинського району і в самому райцентрі ураганний вітерповалив дерева, зірвав дахи на обійстях і порава електродроти.

В селах Мирнопілля, Нова Іванівка, Молодово, Надежда, Благодатне Саратського району злива і шквальний вітер тривав не більше години, але встиг нанести чимало шкоди на кожному дворі – позносив дахи з будинків, повалив дерева, обірвав електромережі.

Місцеві жителі повідомляли в соцмережах, що “за вікнорм пролітали шифер і черепиця”.

В Арцизі потужна пилова буря, гроза і злива залишили без комунацій все місто. Користувачі мереж відзначають, що в місті та навколишніх селах досі нема інтернету, світла і питної води. Натомість городи затопила дощова вода.

Автор – Роман Петровський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *