Одеська область одна з найкорумпованіших в Україні – Саакашвілі

Про це заявив колишній голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі під час брифінгу в аеропорту Бориспіль. 29 травня лідер партії”Рух нових сил” літаком повернувся в Україну, після тривалої відсутності. І одразу заявив, що сам не прийматиме участі у виборах, не веде з українською владою жодних перемовин, але готовий допомогти державі подолати корупцію.

Звичайно я буду сприяти і всіляко допомагати повному оновленню політичного класу в Україні, повному позбавленню від бариг, підбарижників і людей, які грабували Україну. Звичайно, я буду все робити для того, щоб прийшло багато нових людей. Я нічого не заробив в політиці, ні грошей за стільки років. Я був президентом, був головою самої корумпованої області України – я нічого не заробив. А зараз я хочу разом з вами зробити в Україні прорив”, – заявив політик.

Також Михеїл Саакашвілі відповів на питання про зв”язок Володимира Зеленського з олігархом Коломойським:

Я думаю що президент Зеленський здивує багато кого. Я бачив усіх президентів тут, я знав усі команди тут (в Україні – Ред.). Я вам скажу наступне. Цей президент не простий хлопець, він ще багато кого здивує, в мене на такі речі чуття”, – відзначив пан Саакашвілі.

Нагадаємо, що новий президент Володимир Зеленський своїм указом від 28 травня виключив Саакашвілі зі списку осіб, що втратили громадянство, після чого вигнанець практично відразу заявив, що повернеться “додому”. До цього через конфлікт з Петром Порошенком він був змушений жити, зокрема, в Нідерландах, звідки регулярно нагадував про себе і обіцяв повернутися. Однак, наразі неясно, чи збирається Зеленський відновлювати колишнього президента Грузії у якості одеського губернатора.

Авторка – Оксана Піднебесна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *