Як у Торосівській школі облаштовують сучасне подвір”я. ФОТО

У Затишанській ОТГ проводяться роботи з облаштування шкільного подвір’я Торосівського навчально-виховного комплексу. Напередодні вже завезли необхідні матеріали, тротуарну плитку.

Минулого тижня працівники встановили бордюри, а цими днями почали мостити доріжки, що ведуть до навчального закладу.

Роботи проводяться на основі співфінансування: сюди спрямована субвенція з обласного бюджету розвитку та залучені місцеві кошти громади.

тротуар

тротуар

Нагадаємо, Затишанська ОТГ утворилась у 2019 році шляхом об’єднання Затишанської селищної та Торосівської сільської рад. До складу об’єднаної територіальної громади увійшли 13 населених пунктів, в яких мешкають понад 5 тисяч громадян. Освітні заклади – садки та школи, – громада взяла на свій баланс, тому ефективно й заощадливо розпоряджається власними коштами. Один з пріоритетів ОТГ – покращення матеріально-технічної бази освітніх закладів громади.

У Затишанській ОТГ було створено опорну школу «Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний заклад» в селищі Затишшя та затверджено його статут. У попередні роки в обох НВК (Затишанському і Торосівському) проведено ремонт на загальну суму 894 тис. 800 грн. Ці кошти спрямували на заміну вікон і вхідних дверей в обох НВК, капітальний ремонт спортивної зали Торосівського НВК, капітальний ремонт будівлі № 3 Затишанського НВК.

Авторка – Оксана Піднебесна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *