Під Одесою в нардепа Урбанського стріляв колишній голова РДА

Інцидент трапився в Овідіопольському районі. У вівторок увечері, 7 травня, в селі Санжейка Овідіопольського району в результаті конфлікту на побутовому грунті був поранений народний депутат України Олександр Урбанський.
Як повідомляє брат потерпілого, голова Одеської облради Анатолій Урбанський, напад не пов’язаний з парламентською діяльністю його родича.
Відомо, що Олександр Урбанський заступився за свою дружину, до якої в образливій формі звернувся директор готелю «Хуторок у Зіни», який був у стані алкогольного сп’яніння. Сам депутат був тверезий.
За інформацією очевидців, директор готелю Володимир Зінченко вистрілив народному депутату з травматичної зброї в праву ногу.
Як повідомили в прес-службі Нацполіції в Одеській області, під час огляду місця події слідчі Овідіопольського відділку виявили кілька гільз від приладдя травматичного гатунку.

Наразі чоловік, якого підозрюють у скоєному правоорушенні, затриманий в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Його дії кваліфікуються як хуліганство.

Крім того, під час обшуку у підозрюваного були вилучені ще кілька одиниць незареєстрованої зброї. Слідство триває.зброя

Відзначимо, що Володимир Зінченко, який стріляв в Урбанського, раніше очолював Білгород-Дністровську РДА. Його колишня дружина Марина Зінченко, тривалий час очолювала Департамент фінансів Одеської ОДА.

За інформацією видання УСІ.онлайн, віднедавна високопоставлена чиновниця звільнилась з посади, – слідом за своїм шефом, очільником ОДА Максимом Степановим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *