Зірка серіалу “Всі жінки – відьми” приїде на Одеський кінофестиваль

Про це повідомляє прес-служба Одеського Міжнародного кінофестивалю.

Роуз Макговен відома за ролями в кінофільмах “Покоління гри DOOM”, “Крик”, “Грайндхаус”, “Королеви вбивства”, “Конан-варвар”, “Планета страху”. Глядач також добре знає її за роллю Пейдж Метьюс у телесеріалі “Усі жінки – відьми”, в якому Макговен знімалася у 2001 – 2006 роках. У 2005 році вона зіграла роль Енн-Маргрет в біографічному міні-серіалі “Елвіс”, який отримав безліч нагород і номінацій”, – йдеться у прес-релізі.

Як зазначається, Роуз Макговен часто бере участь у заходах, що порушують важливі питання. Вона активно пропагує ідеї гендерної рівності та фемінізму. Три роки Роуз писала свої мемуари під назвою “Смілива” (BRAVE), які швидко стали бестселером New York Times.

Крім того, акторка стала однією з перших, хто відкрито заявив про сексуальні домагання в Голлівуді, що призвело до появи руху #MeToo. Макговен є однією з жінок, які звинуватили відомого кінопродюсера Гарві Ванштейна у зґвалтуванні.

Нещодавно Роуз отримала нагороду DLD Impact, була визнана однією з персон року журналу Time і удостоєна власної категорії “Натхнення” на церемонії нагородження “Людина року GQ” в Лондоні влітку 2018 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *